Svi u izolaciji uz lekarski nadzor

Nakon vesti koja je iz Košarkaškog kluba Crvena zvezda stigla drugog dana nove godine da je Nikola Kalinić na redovnom testiranju dobio pozitivan test na koronavirus, u utorak je stigla i vest o novim slučajevima korone u redovima crveno-belih.

Tim povodom oglasio se i klub saopštenjem u kome se navodi da su pozitivne testove dobili i Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Holins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes!

- Košarkaški klub Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su nakon novih testiranja koja su obavljena u utorak, identifikovani novi slučajevi Covida 19 među članovima našeg prvog tima i stručnog štaba.

Pozitivni na Covid 19 su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes!

Kao i u prethodnom slučaju Nikole Kalinića (u izolaciji od prošlog vikenda), shodno svim zdravstvenim merama i preporukama lekara, svi članovi našeg kluba koji imaju pozitivan nalaz, naredni period provešće u izolaciji i uz nadzor klupskih lekara.

S obzirom na nove okolnosti, klub će se o daljim koracima oglasiti već u sredu, a o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno ćemo i svakodnevno obaveštavati javnost u narednom periodu".

Prema sadašnjem planu, Crvenu zvezdu u četvrtak, 6. januara čeka duel sa Fenerbahčeom u okviru Evrolige. Uz tri odlaganja potvrđena u utorak, duel Crvene zvezde i Fenerbahčea za sada je još jedini zakazan za četvrtak, a da nije zvanično odložen. Teško je i zamisliti da i ovaj meč neće biti odložen.

Autor: redportal.rs

#11 grača

#korona

#zaraženo

#zvezda