Viđena kako ulazi s njim u lift, a onda otkriven HOROR

Farmaceut Rahmanberdi Torebekov (28) iz Kazahstana osuđen je danas na 25 godina zatvora nakon što je silovao, pa odrubio glavu studentkinji mode Ajazani Edilovoj (19) kada je odbila da ima seks sa njim.

Edilova je 19. marta prošle godine otišla u stan Rahmanberdija kako bi ga izmerila za odelo koje je naručio od lokalnoj krojača kod kojeg je studentkinja bila zaposlena. Poslednji put je viđena živa u hodniku njegove zgrade gde se vidi zajedno ulaze u lift ka njegovom stanu, nakon čega je Ajazani trebalo da se nađe sa svojim dečkom.

Međutim, Torebekov ju je silovao i ubio nakon što je ona odbila da ima odnose sa njim, veruju istražitelji. Onda je raskomadao njeno telo, odrubio joj glavu i iščupao svaki zub i nokte u pokušaju da sakrije zločin. Odsečenu glavu studentkinje je potom na šporetu skuvao u vodi.

Njen dečko je alarmirao policiju koja je uletela u Torebekov stan pri čemu je on pokušao da prereže sebi vrat. Odveden je u bolnicu i kasnije je priznao da je raskomadao njeno telo i delove rasuo po kontejnerima širom grada. Važio je za imućnog farmaceuta iz ugledne porodice u Almatiju.

Ubistvo je priznao u martu 2021. godine, a sada je stigla presuda na 25 godina, kao i da plati porodici žrtve oko 40.000 evra odštete. Detalji monstruznog ubistva su bili toliko uznemirujući da je sudu predstavljena u tajnosti, ali porodica ubijene studentkinje nije zadovoljna presudom.

Torebekova su nazvali "zlim manijakom" i smatraju da nikada ne bi trebalo da izađe iz zatvora.

- Kada smo videli fotografije delova tela, videli smo da joj je svaki nokat iščupan, svaki zub izvađen i sve je stavljeno u odvojene plastične kese. Zašto je morao ovo da uradi osim ako nije manijak? Ako je samo hteo da sakrije zločin, zašto je morao to da joj uradi? Zašto joj je sporo odsekao glavu i skuvao je u vodi? - , rekao je rođak ubijene Almat Mulikov.

Pogledajte kako su izgledali njeni poslednji trenuci:

Autor: Mondo

#UBISTVO

#kazahstan

#silovanje