Iza sebe ostavio 3 sina i 1 kćer

Velika tragedija zadelila je sinoć tri sata pre ponoći mesto Ljubić kod Viteza, gde je samoubistvo vešanjem počinio Huso Patković (48), samohrani otac četvoro dece.

Kako je rekao portparol MUP Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić, policiji je sinoć u 21.05 sati prijavljeno da je muškarac H. P. (1973) počinio samoubistvo vešanjem, prenosi Srpskainfo.

– Na lice mesta odmah su izašli pripadnici MUP, a u saradnji s kantonalnim tužiocem i radi se na dokumentovanju ovog slučaja – rekao je Hodžić.

Meštani Ljubića u šoku su nakon što se proširila ova tragična vest. Umesto slavlja, tuga je u novogodišnjoj noći okovala ne samo to mesto, nego i celu vitešku opštinu, piše Avaz.

Prema prvim informacijama, nesretnog čoveka obešenog je pronašao njegov sin. Troje od četvero dece koja su ostala iza Huse Patkovića je maloletno.

Za Patkoviće je ranije organizovano više humanitarnih akcija, jer su živeli u teškim uslovima, a Huso je imao zdravstvenih poteškoća. Dobri ljudi 2020. godine napravili su im novu kuću, jer je ona u kojoj su stanovali bila potpuno neuslovna.

Iza nesrećnog čoveka ostala su tri sina i ćerka.

Autor: blic.rs / redportal.rs

#obesio se na novu godinu

#obesio se otac četvoro dece

#obesio se samohrani otac