Terzić otvoreno o 2021. godini

Crvena zvezda ove sezone nije održala tradicionalno Crveno-belo veče, ipak, putem klupske televizije održano je virtuelno Crveno-belo veče, obratili su se čelnici kluba sa porukama za kraj godine.

Generalni direktor Zvezdan Terzić istakao je da je u 2021. godini urađeno mnogo, vraćena je dupla kruna na Marakanu posle 14 godina, a u Evropi ostvaren istorijski uspeh, piše Žurnal.rs:

Napravili smo velike rezultate u 2021. godini, kao dokaz ostvarenog je i transparent koji su naši navijači, inače naši najveći kritičari, istakli na poslednjoj utakmici, a to je "najveći uspeh u poslednjih 30 godina". Navijačima smo vratili ponos, a klubu slavu. Vratili smo u maju posle 14 godina duplu krunu na Marakanu, u avgustu smo peti put uzastopno ušli u grupnu fazu u Evropi.

Terzić je potom nastavio:

Osvajanjem prvog mesta u grupi Lige Evrope izborili smo, posle ko zna koliko vremena, plasman u osminu finala. Osvojili smo toliko bodova da smo na rang listi uspeli da se probijemo na 35. mesto i mogu sa mnogo argumenata da kažem da smo najuspešnija srpska firma u evropskim okvirima. Ostvarili smo toliko koeficijenata da smo sledećeg leta u kvalifikacijama za LŠ u povlašćenom položaju u svim rundama do grupne faze.

Zvezda na polusezoni zaostaje za Partizanom pet bodova, a Terzić ističe da će crveno-beli "napasti" petu uzastopnu titulu:

Bez obzira što smo zadovoljni urađenim, nećemo se uspavati. Nastavićemo da sanjamo i da kroz rad ostvarujemo snove. Hteo bih svim zaposlenima u klubu da se zahvalim na radu i trudu, a svim ljudima koji vole Zvezdu da poželim zdravlje, sreću, uspeh i naravno da i sledeće sezone budemo šampioni, po peti put uzastopno. Srećna svima Nova godina!

Autor: zurnal.rs

#fudbal

#terzic

#zvezda