Praznike će provesti u Hrvatskoj

Reditelj i producent Jakov Sedlar biće ovih dana domaćin holivudskoj zvezdi Kevinu Spejsiju, a sa Spejsijem je govorio o potencionalnoj saradnji, kako pišu mediji.

- Veseli me što je Kevin došao u Hrvatsku, prijatelj mi je 15 godina i prvi put je u Zagrebu - ispričao je za 24sata.hr reditelj i producent Jakov Sedlar.

Kevin je u četvrtak poslepodne sletio na zagrabački aerodom. Spejsi je u Hrvatskoj bio već 2 puta, a njegova poseta Hvaru 2008. obeležena je divljim zabavama.

Dvostruki oskarovac, koji je poslednjih godina poznatiji po skandalima, optužbama i suđenjima za seksualno zlostavljanje u Holivudu, provešće novogodišnje praznike u Hrvatskoj.

- U petak ćemo se družiti, napraviti "đir" po gradu. Kevin odseda u hotelu Esplanade, tako da ćemo sigurno svratiti na Fuliranje, pokazati mu Advent, bit će gost na ručku u našoj porodičnoj kući, obići ćemo najpoznatije zagrebačke restorane i kafiće, a možda odemo i na kratki izlet u Opatiju - ispričao je za 24sata.hr Jakov.

Navodno, Sedlar sa Spejsijem treba razgovarati i o mogućoj poslovnoj saradnji. Reditelj priprema projekt povodom stote godišnjice Tuđmanovog rođenja koja se obeležava sledeće godine, a Spejsiju se nudi upravo uloga Franje Tuđmana.

- Razgovaramo o tome - kratko je potvrdio Jakov Sedlar ne otkrivajući detalje.

Autor: Redportal.rs

#Franjo Tuđman

#Kevin Spejsi

#film