Kristina je moja srodna duša 💖

Bivši učesnici Zadruge 4 Kristijan Golubović i Kristina Spalević otkad su napustili rijaliti sve vreme provode zajedno, a napravili su i Jutjub kanal na kom redovno kače video-snimke. 😏

View this post on Instagram

A post shared by 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 🌹 (@kristina_spalevic)

IZVOR: IG / @kristina_spalevic

Tokom novogodišnjeg slikanja, Kristijan je pripremio izenenađenje za Kristinu. Golubović je Kristinu zaprosio u redakciji Srpskog telegrafa. 💍 Kristina je prsten dobila u crvenoj kutijici sa posvetom koju nije htela da otkriva. 🤫

- Kristina i ja smo svima dokazali koliko je velika naša ljubav. Kad smo izašli iz rijalitija, svi su pričali da ni tri dana nećemo da spojimo zajedno, a, evo, sad će skoro godinu dana! Kristina je moja srodna duša - rekao je Kristijan i dodao:

- Mi se u svemu slažemo i zato verujem da bi nam brak bio prelep. Veridba je samo formalnost jer se nas dvoje već ponašamo kao da smo u braku. Živimo zajedno, seks nam je odličan i verujte da ništa ne bih menjao.

View this post on Instagram

A post shared by 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 🌹 (@kristina_spalevic)

IZVOR: IG / @kristina_spalevic

Kristina kaže da su njih dvoje "spoj nespojivog", ali i da se #takve stvari dešavaju:

- Kristijan i ja smo spoj nespojivog, a opet se u svemu slažemo. Pre nego što sam ušla u rijaliti, nisam ni sanjala da ću s Kristijanom da uđem u vezu, ali, eto. Takve stvari se dešavaju. Još davno smo pričali o tome da možemo sebe da zamislimo u braku i sa decom, a sad već verujem da se ta situacija polako ostvaruje! Retko pričamo javno o planovima, ali ovo su lepa dešavanja, pa što da ih ne podelimo za praznike.

Autor: Srpski telegraf / redportal.rs

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević

#ZADRUGA

#Zadruga 4

#veridba