Glumica završava 2021. sa stilom

Nakon što je odlazeću godinu počela neobičnim izazovom, tokom kojeg je nedeljama trebalo da objavljuje svoje fotografije u kupaćem kostimu (što smo uglavnom revnosno ispratili 👇😊) američka glumica Elizabet Harli rešila je da na samom kraju uradi nešto posebno. Naime, iako joj je članak povređen, ona je prošle nedelje na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija u kojima je pozirala u zavodljivoj haljinici, što joj je ponovo donelo masu lajkova.

Inače, većina komentatora se slaže da izgleda odlično, iako ima (verovali ili ne) - 56 godina. 😄

Foto: Instagram.com/@elizabethhurley1

- Srećan Božić svima! Skrećem pažnju sa svoje povrede članka zbog koje sam u gipsu - napisala je Harlijeva u ovoj objavi.

Inače, kada su je skoro pitali kako uspeva da održi takav izgled i u ovim godinama, zvezda je imala pomalo neobične odgovore. Između ostalih, navela je da voli da korača u ritmu otkucaja sopstvenog srca, kao i da nije neki ljubitelj teretane.

- Radim čučnjeve dok perem zube, znam dugo da hodam svakog dana, ali se bavim i baštovanstvom - navela je Harlijeva, za koju se takođe zna da se bavi i cepanjem drva (malo iznenađenje), skupljanjem lišća i sl.

Dakle, ako je verovati njoj, treba imati baštu da ne biste išli u teretanu. Ko zna, možda i ima smisla? 🤔

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

IZVOR: IG / @elizabethhurley1

Autor: redportal.rs

#elizabet harli

#mini suknja

#srećan božić