Stavila sam kamenje u džepove i ušetala u reku

Nikol Kidman (54) otkrila je da je patila od depresije dok je snimala film Sati u kojem je tumačila ulogu Virdžinije Vulf za šta je nagrađena i Oskarom. Mnogo toga se tada, pre skoro 2 decenije poklopilo kod glumice. Jer taj angažman, Kidman je prihvatila nakon razvoda od Toma Kruza 2001.

Film je prikazao borbu slavne autorke s mentalnim zdravljem dok je pisala Gospođu Dalovej, kao i njeno samoubistvo utapanjem u reci 1941. godine. Bila je to scena za koju je Kidman insistirala da je snimi sama, bez kaskaderke. Govoreći o toj sceni u Satima, Kidman je izjavila:

- Ne znam jesam li ikada pomislila da je to opasno, verujem da sam skroz bila u svom liku. Stavila sam kamenje u džepove i ušetala u reku. I tako iznova i iznova. Verovatno uopšte nisam promislila da je to možda rizično.

- Dakle, Virdžinijine ideje, misli, tekle su kroz mene, baš u trenutku kada sam bila potpuno otvorena za takva razmišljanja. I mislim da je Stiven Daldri, reditelj filma, bio vrlo nežan prema meni jer je to znao. Bila sam potpuno otvorena da mogu da shvatim lik kojeg tumačim, ali to je u suštini i lepota glumačkog života - kazala je Kidman.

Autor: redportal.rs

#Razvod

#depresija

#nikol kidman

#tom kruz