Baka uzalud pokušavala da ga izvuče iz čeljusti

Jeziva tragedija se dogodila dok je dečak sa bakom bio na imanju u Varsiti Lejksu na Zlatnoj obali u Australiji.

Kako prenosi portal Mondo, Dan pred katolički Boži dogodila se ogromna tragedija u Australiji. Dečaka Emanuela je na Badnje veče usmrtio pas.

Jeziva tragedija se dogodila dok je dečak sa bakom bio na imanju u Varsiti Lejksu na Zlatnoj obali u Australiji. Kako se navodi, nakon ničim izazvanog napada, dečak je hitno prebačen u bolnicu na hitnu operaciju, ali je preminuo na operacionom stolu. Njegova baka je povređena dok je pokušavala da ga spasi.

Prijatelj porodice Kreg Kavana započeo je humanitarnu akciju za prikupljanje novca za Emanuelovog oca, kako bi se pomoglo oko sahrane i drugih troškova. Prikupljanje se obavlja na sajtu GoFundMe gde je i navedeno sledeće:

24. decembra petogodišnjeg Emanuela, ili kako smo ga mi zvali Meni, i njegovu baku napao je pas na Zlatnoj obali. Mali Meni nije preživeo napad uprkos svim naporima lekara.

Kako je dalje naveo, Angus je samohrani otac koji je bio veoma posvećen pružanju najboljeg svom malom pupoljku. Meni je bio Angusov svet. Njegova ljubav prema sinu bila je nemerljiva.

Kavana je dodao da je akcija pokrenuta sa ciljem da se ocu tragično nastradalog dečaka pomogne u tragično teškom trenutku:

Novac će biti uložen u sahranu, a takođe bismo želeli da ponudimo Angusu priliku da na odgovarajući način tuguje za svojim sinom i želeli bismo da budemo u mogućnosti da pokrijemo troškove života dok on to čini.

Kako mediji prenose, službenici za kontrolu životinja u Gradskom savetu Zlatne obale uklonili su dva psa sa mesta napada, uključujući mešanca engleskog bulterijera i američkog buldoga. Prema prvim informacijama, dečaka i njegovu baku je napao pas mešanac.

Autor: mondo.rs

#5 godina

#Emanuel

#SMRT

#australija

#baka

#dete

#napao

#pas

#povređena

#usmrtio