Irina Šajk pokazala kako izgleda njena dnevna mejkap rutina

Jedna od najlepših žena sveta - Irina Šajk podelila je sa pratiocima YouTube kanala magazina Vogue kako izgleda njena dnevna mejkap rutina.

Popularna manekenka pre samog šminkanja nekoliko minuta posvećuje samoj nezi kože, kako bi ona ostala blistava i sjajna uprkos upotrebi teške šminke koju gotovo svakodnevno nanosi na lice.

Nakon što na kožu lica nanese serum za hidrataciju bez ulja i kremu za okoloočno područje Irina prelazi na šminkanje. Naime, podloga koju koristi je brenda PAT McGrath LABS, a cena ovog pudera iznosii 68 $. Kako bi postigla boju koja savršeno odgovara njenom tenu Irina Šajk meša 2 nijanse pomenutog pudera, koji na lice nanosi prstima.

Kako navodi u videu Irinin omiljeni proizvod jeste hajlajter, koji nanosi nakon pudera. Ovaj proizvod licu pruža svežinu i sjaj, a nonosi ga odmah nakon pudera.

Za dnevnu varijantu Irina Šajk obično bira nijanse senki zemljanih tonova i nanosi ih prstima kako bi boja bila suptilnija i stopila se sa kapcima. Takođe, nakon senke nanosi malo pudera u prahu na T-zonu kako bi je matirala.

Kada je reč o karminu, Irina je ovoga puta izabrala prirodnu braonkastu nijansu, koju je mimo usana, nanela i na obraze, koristeći karmin kao rumenilo.

Na samom kraju, manekenka je nanela maskaru, dok je obrve samo pročešljala četkicom.

Detaljnu rutinu šminkanja Irine Šajk, kao i još nekoliko mejkap trikova koje je pokazala, možete videti u videu ispod:

IZVOR: YT / Vogue

Autor: redportal.rs

#dnevna šminka

#irina shayk

#makeup

#poznati

#rutina

#šminka