Pevačica otkriva koji je njen ritual pred nastup i da li će obradovati publiku nekim velikim koncertom 🎶🤔

Dragana Mirković jedna je od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima. 🎶 U jednom intervjuu posle snimanja novogodišnje emisije Dragana je otkrila po čemu će pamtiti 2021. godinu i šta je po njoj najidealniji poklon za dete, s obzirom da su joj deca odrasla. 🎁

View this post on Instagram

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

IZVOR: IG / @dragana_mirkovic

- Jeste na neki način malo to problematično. Oni su odrasli ljudi, ali u svakom slučaju oni se raduju svemu. Raduju se jednoj lepoj atmosferi u kući, to je njima više nego dovoljno, a naravno da se tu nađe i neki poklon ispod jelke, i red je između ostalog. Ništa mi ne preterujemo, ni u čemu. Uživamo u druženju, uživamo u toj prazničjnoj atmosferi koja je najlepši poklon svakoj kući i svakoj porodici. A to je osećaj praznika, osećaj druženja, uživanja u prazniku, osećaj onog nekog mira i opraštanja i sve to što je svojstveno za naše praznike - rekla je Dragana.

Pored pesme koju je objavila zajedno sa kolegom Acom Lukasom koja je trenutno na Jutjub trendingu, a koju su jedva čekali ne samo i fanovi, već i njih dvoje, Dragana je otkrila po čemu će ona pamtiti 2021. godinu:

- Po svemu što je vezano za moj privatni život i po jednoj sjajnoj letnjoj turneji koju sam imala ovde u Srbiji i Bosni. To je ono što mi je obeležilo prethodnu godinu.

A da li će Dragana u sledećoj godini obradovati publiku jednim velikim koncertom, pogledajte u njenom celom intervjuu za Prvi Red.

IZVOR: YT / K1 Televizija

Autor: redportal.rs

#Dragana Mirković

#Idealan poklon

#koncert

#nastup

#poklon

#publika

#ritual