Nakon poraza u Evrokupu, okreću se regionalnom takmičenju

Košarkaši Partizana večeras dočekuju ekipu Mege u okviru 13. kola regionalne ABA lige.

Ekipa Željka Obradovića vratila se u Štark Arenu nakon poraza od Lokomotive u Krasnodaru u okviru Evrokupa, a pred večerašnji meč trener crno-belih izjavio je:

- Nova utakmica u ABA ligi, protiv tima koji poklanja veliku pažnju mladim igračima, a koji naravno igraju sa velikim entuzijazmom i velikom željom. Mi treba da se okrenemo sebi, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu. Imamo jedan period koji je izuzetno dobar za nas jer ćemo biti u Beogradu i imaćemo priliku da narednih skoro mesec dana budemo bez putovanja. To znači da bi trebali da se osvežimo i da radimo sa nešto većim intenzitetom, ali pre toga treba odigrati dobru utakmicu protiv Mege - istakao je Obradović. 

Foto: Redportal.rs/Marijana Vasiljević

Centar, Alen Smailagić je pred sutrašnji duel izjavio: 

- Važna utakmica kojom hoćemo da na najbolj način završimo 2021. godinu. Mega je tim koji je ove sezone odigrao nekoliko jako dobrih utakmica, njihovi igrači su veoma talentovani i mogu da naprave probleme svima u ABA ligi. Želimo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta i da pobedom zakoračimo u drugi deo prvenstva i Novu godinu - poručio je Smailagić. 

Večeras će se na klupi naći nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, a novi košarkaš crno-belih Marijas Lesor, a meč je zakazan u 21.00 čas u Štark Areni.

Autor: redportal.rs

#kk partizan

#partizan

#zeljko obradovic