Tenis mi je promenio život

Tokom najnovije epizode ​​poznatog podkasta Patrika Muratoglua, bokser Majk Tajon govorio je o važnosti tenisa u njegovom životu i svojoj ljubavi prema reketu. Nekadašnji svetski šampion u boksu više puta se pojavio na najvažnijim scenama svetskog tenisa i imao priliku da upozna nekoliko igrača.

- Tenis mi je promenio život, mislio sam da znam sve o svemu i da sam napokon uspeo u životu kada sam počeo da zarađujem mnogo novca od svojih poslova, ali ništa od toga nije veće od teniskih uspeha moje ćerke. Ona je veća od svega. Već je vidim kako postaje nešto što nikada ne bi postala da nije tenisa, ima samopouzdanja i to mi se dopada - rekao je Majk Tajson u razgovoru sa teniskim trenerom Muratogluom u podkastu Hotboxin.

- Volim da gledam Novaka Đokovića, on je moj omiljeni teniser. Pogledajte kako se vratio iz povrede pre par godina i na koji način igra sa Nadalom i Federerom - dodao je Tajson.

- Đoković je pravi borac. Tenis mi je promenio život. On mi je proširio vidike i zahvalan sam što se bavim ovim sportom - završio je Majk.

Autor: Redportal.rs

#Majk tajson

#Novak Đoković

#tenis

#teniser