Irena se bori sa retkim karcinomom kostiju, a za dalje lečenje potrebno joj je 100.000 evra.

Na predlog odbornika dr Miroslava Kneževića (DPS) dnevnice barskih odbornika sa 29. sednice Skupštine opštine Bar koja je održana juče biće donirane za lečenje mlade Baranke Irene Crnčević, prenosi Dan.

Podsetimo, Baranka Irena Crnčević (30) od januara 2019. godine bori se sa retkim karcinomom kostiju, a za dalje lečenje potrebno joj je 100.000 evra. Porodica Crnčević uputila je poziv građanima i društveno odgovorneim kompanijama da pomognu Irenino lečenje. Ireni je pre tri godine dijagnostikovan Ewing sarcoma – prepoznatljiv kao ekspanzivni maligni tumor koštanog i mekog tkiva.

Njena borba sa ovom bolešću retkog raka kostiju traje već tri godine, a zbog složenog stanja i neefikasnih rezultata, zahteva se hitno lečenje u Turskoj, koje sveukupno košta 100.000 eura - hemoterapija, radioterapija, operativni zahvat, laboratorijski nalazi, genetske analize u cilju lečenja tumora, lekovi, vitamini i suplementi, potrošni medicinski materijal, potrebni putni troškovi i smeštaj.

Zbog svega navedenog, porodica je primorana da se obrati javnosti i zatraži pomoć od svih koji razumeju, saosećaju i koji su spremni svojim skromnim učešćem doprinesu Ireninom oporavku i početku nove epizode njene vedrije budućnosti.

Svi humani građani i društveno odgovorne kompanije iz Crne Gore mogu podržati Irenino lečenje uplatama kod Hipotekarne banke na žiro račun broj: 52 0032 0000 0461 0728 na ime Irena Crnčević.

Uplate iz inostranstva moguće su na devizni račun:

SWIFT: HBBAMEPGXXXIBAN: ME25520036000003782148

Autor: Dan

#Irena Crnčević

#Karcinom kostiju

#Miroslav Knežević

#bar