Boris: Jedva čekamo da ove godine te osmehe i tu nadu podelimo uz našu muziku sa našim ljudima

Dorćol platz odbrojava sitno do velike novogodišnje žurke pod nazivom REKAPITULATZIJA, na kojoj će glavne zvezde biti pop sastav Ničim izazvan, a pored njih  i Sharks, Snakes & Planes 🎶🎶🎶. Za zagrevanje 30. decembra će biti zadužene dobro poznate rime i d’n’b ritmovi niškog sastava Stereo banana.

Sastav Ničim izazvan nije dugo svirao u Beogradu i ova je jedna od lepih prilika na kojoj se mogu čuti njihovi hitovi poput Trideset, O tebi, Bože, kako si?. 

Foto: Dorćol platz

Foto: Redportal.rs

Tim povodom Boris Bakalov je izjavio:

Čini mi se kao da u protekle 2 godine živimo u nekom jako loše režiranom filmu za koji jedva čekamo da se završi - a on traje li traje. Iako se tehnički ne dešava ništa epohalno u ponoć 31. decembra, već samo počinje nova kalendarska godina, ipak u tim momentima postoji tih par magičnih trenutaka dok čestitamo jedni drugima, kada se javi nada da će baš ova godina biti najbolja ikada. Jedva čekamo da ove godine te osmehe i tu nadu podelimo uz našu muziku sa našim ljudima - i da dočekamo novu, koja će sigurni smo, biti baš ta - najbolja ikad!

IZVOR: YT / Nicim Izazvan

Pop grupa Ničim izazvan iskoristila je ove protekle mesece pandemije koronavirusa za rad na novim pesmama, od kojih je Mala pesma objavljena početkom juna kao singl i spot, a mesec dana kasnije i Bože, kako si?. Fanovi verno isčekuju da čuju nove pesme uživo tako da će novogodišnja noć definitivno biti praćena horskim pevanjem stihova:

Bože, kako si, da li se brineš, što deca su ti malo nemirna, ne ljuti se na sebe, to je samo faza, biće bolje za milion godina.

Karta za novogodišnju noć se može naći u pretprodaji po ceni od 1.500 RSD, a od 27. 12. je 2.000 RSD. Ulaznica za dan zagrevanja (30. 12.) iznosi u pretprodaji 800 RSD, dok je na dan koncerta 1.000 RSD.

IZVOR: YT / Nicim Izazvan

DORĆOL PLATZ

🎶 30. 12. 21 č. Stereo banana 🎶 31. 12. 21 č. Sharks Snakes & Planes 23 č. Ničim izazvan 🎶 Koska bar 31. 12. 21 č. DJ Oysha 31. 12. 00.30 Miloš i Goran Starčević B2B Kupljena ulaznica važi i za Dorćol platz i za Kosku, a uz ulaznicu se dobija i hrana.

Autor: redportal.rs

#Muzika

#Nova Godina

#koncert

#ničim izazvan