OKLAHOMA SITI - DENVER NAGETS 108:94

Petorica važnih igrača Denvera su odavno van stroja, a kada ni MVP nije ni blizu svog nivoa, onda Nagetsi ne mogu da pobede ni jednu od slabijih ekipa u NBA.

Uprkos seriji fantastičnih utakmica sa kojima je sa punim pravom podsetio sve da je u top 3 razgovoru za titulu MVP, sinoć je Nikola Jokić odigrao svoj najgori meč u dosadašnjoj sezoni.

Kako prenosi portal Mondo, Nagetsi su izgubili od Oklahome sa 94:108. Iskreno imao je srpski centar i slabijih partija u dresu Denvera ove sezone, ali nijednu tako slabu kao u porazu od Oklahome. Žestoko oslabljeni Denver jednostavno ne može da se nosi sa ekipama kada je on van ritma.

Nikola Jokić je meč protiv Oklahome završio sa 13 poena, sedam skokova i tri asistencije za samo 25 minuta na terenu. Uprkos tome što je bio najbolji pojedinac u redovima gostiju, ovo je bilo daleko od njegovih visokih standarda. Jokić je šutirao tek 5/9 iz igre uz dva ubačena slobodna bacanja, a osim što je retko pokušavao da postigne poene, zabeležio je samo tri dodavanja za saigrače koji su rezultirali koševima.

Biće bolje verujemo, čekamo sledeću utakmicu i povratak Jokera.

pročitajte još

UBIO PEŠAKA PA POBEGAO

Autor: mondo.rs

#Denver

#Jokic

#NBA

#Nikola Jokic

#Nuggets

#Poraz

#city

#najgora partija

#nikola

#oklahoma