Ove godine izašao je 2. deo ovog filmskog ostvarenja koji za mesec dana pogledao rekordan broj gledaoca 😎

Film Južni vetar važi za najgledanijij film u Srbiji u poslednjih 20 godina. Nakon što je završeno prikazivanje prvog dela usledila je serija koja je imala 14 epizoda a koji su, takođe, zabeležile rekordnu gledanost. Ove godine izašao je 2. deo ovog filmskog ostvarenja koji za mesec dana pogledao rekordan broj gledaoca.

Sada, kako Informer saznaje, Južni vetar dobiće i američku verziju. 😲🧐

View this post on Instagram

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

IZVOR: IG / @juznivetarfilm

Naime, reditelj filma Miloš Avramović prodao je prava za svoj film američkoj producentskoj kući. Holivudsku verziju režiraće Jan Demanž, a poznatom glumcu Tomu Hardiju ponuđena je uloga Marapa, dok će Baću igrati Džejk Džilenhol. Holivudsku verziju Sofije trebalo bi da igra Margo Robi.

- Producentska kuća iz Los Anđelesa otkupila je autorska prava za američku verziju srpskog hit filma! Amerikanci su bili oduševljeni kad su pogledali prvi deo filma Miloša Avramovića. S obzirom na to koliki uspeh je postigao u regionu, ubeđeni su da u njemu ima potencijala i za svetski blokbaster - priča za Informer dobro obavešten izvor i dodaje:
- Tomu Hardiju su već ponudili glavnu ulogu Petra Maraša. On je igrao u mnogim akcionim ostvarenjima, a za ulogu u filmu "Povratnik" 2015. nominovan je za Oskara. Tom neće biti jedina zvezda američkog "Južnog vetra"! Džejk Džilenhol, poznat po ulogama u "Spajdermenu" i "Planini Broukbek", jedan je od najvećih pikova za ulogu Baće. On je vrstan glumac koji se snalazi u svim žanrovima, zato smatraju da bi odlično odglumio komičnog, a u isto vreme i opasnog krimosa - priča izvor i objašnjava zbog čega je Margo Robi u trci za glavni ženski lik:
- Margo je oduševila svet ulogom u filmu "Bilo jednom u Holivudu" 2019. Osim toga, jedna je od najatraktivnijih i najpopularnijih glumica. Producenti je upravo ovih dana ubeđuju da prihvati ulogu Sofije.

Kako navodi, američki režiser voli krimi-priče i zbog toga je zainteresovan da snimi američku verziju:

- Demanž voli krimi-priče, zbog toga je i zainteresovan da snima "Južni vetar". Pored toga, veliki je fan evropskog filma, što je i logično jer je poreklom iz Francuske.
View this post on Instagram

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

IZVOR: IG / @juznivetarfilm

Autor: redportal.rs

#Holivud

#Južni vetar Ubrzanje

#južni vetar

#ubrzanje