Nove pogodnosti za postpejd korisnike

Telegram se od danas može poslati i pozivanjem broja 1961 sa mobilnog telefona, a usluga će se tarifirati preko računa kod mobilnog operatera MTS, saopšteno je danas iz Pošta Srbije.

Na taj način, slanje telegrama omogućeno je i za postpejd korisnike Telekoma Srbija, a planirano je da taj servis u narednom periodu bude omogućen i za korisnike mobilnih operatera Telenor Srbija i A1 Srbija.

Slanje telegrama i dalje je moguće pozivanjem broja 1961 sa svih fiksnih brojeva kod operatora Telekom Srbija ili neposredno na šalterima svih pošta u Srbiji.

Foto: Pexels.com

Pošta Srbije kreirala je i nedavno pustila u opticaj u unutrašnjem saobraćaju novih 25 luksuznih telegrama modernog dizajna, kako bi na najlepši način prenosili želje i poruke povodom radosnih događaja - rođenja, rođendana ili venčanja, novogodišnjih, božićnih i uskršnjih praznika, porodične slave, kao i izjave saučešća.

Na novom dizajnu, kako se navodi u saopštenju, radili su priznati dizajneri i fotografi, među kojima su i braća Zamurović, svetski poznati stok fotografi iz Zrenjanina.

Autor: Tanjug

#1961

#broj

#telefon