Kreatorima se potkrala jedna greška

Nikola Jokić je ove godine uspeo da ostvari neke velike stvari - poput osvajanja MVP nagrade ili obaranja rekorda Lerija Birda u NBA ligi.

Ali sada se srpski centar našao u novoj ulozi - postao je junak animirane serije "Saut Park".

Jokić je bio deo epizode "Post Covid: The Return of Covid" u ovoj popularnoj američkoj seriji, gde se našao u petorci Denver Nagetsa.

Glavni junac serije Erik Kartmen, Sten Marš, Keni Mekormik i Kajl Broflovski su Jokića i ekipu gledali iz prvog reda pored terena, ali je ljubiteljima košarke zapalo za oko da je Srbin bio u vrlo čudnom timu Denvera.

Osim Jokića, za Denver je igrao Majkl Porter junior, ali i trojica igrača koji su nekada bili deo Nagetsa, ali već odavno nisu - Danilo Galinari, Aron Aflalo i Taj Loson.

U ovoj epizodi, Denver je igrao protiv Los Anđeles Klipersa, za koje je nastupao Pol Džordž, a Jokić i ekipa se pojavljuju na ekranu vrlo kratko, pred sam kraj epizode.

Zanimljivo je da je Jokić u seriji predstavljen sa neobičnom bradom kakvu inače ne nosi, a na dresu mu se može malo videti broj "15".

Vredi napomenuti i da se radnja "Saut Parka" odvija u Koloradu, odakle i potiče NBA franšiza za koju igra srpski centar. Evo kako je Jokić izgledao:

IZVOR: TW / @DJMaculate

Autor: redportal.rs

#Nikola Jokić

#dobio lik

#saut park