Pevačica se oglasila prvi put nakon porođaja i otkrila kako je Marko reagovao kada je ugledao ćerkicu, kao i na koga Katja liči 😏😏

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko GobeljiĆ prošle nedelje postali su roditelji devojčice koju su nazvali Katja. 👶 Katarina je sa ćerkicom napustila porodilište 4 dana nakon porođaja, a izveo ih je ponosni tata. 💏

View this post on Instagram

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7)

IZVOR: TW / @gobeljamg7

Pevačica se prvi put nakon porođaja oglasila za Mondo i otkrila kako se oseća nakon porođaja, kako je Marko reagovao kada je ugledao njihovu ćerkicu, kao i na koga Katja liči.

- Želim da rodim četvoro dece! Volela bih da imamo veliku porodicu - rekla je Katarina i dodala da ona i njen suprug nisu mogli da obuzdaju emocije kad su prvi put videli bebu:

- Marko je odmah počeo da plače kada je video Katju. To su neverovatne emocije, koje su mi bile nepoznate do pre 4 dana, kad sam rodila Katju. Po 3 sata je samo gledam, ne mogu da verujem da je moja, pa mi krenu suze... Još ne možemo da "provalimo" na koga liči. Nadam se da liči na mene, ali da ima plave oči na Marka.

Katarina je otkrila i da će napraviti pauzu na muzičkoj sceni jer želi da se posveti Katji 🤗:

- Logično je da ću najviše vremena ja provoditi sa Katjom, ali tu je i Marko da pomogne. Došla je i svekrva da nam pomogne, kao i moja mama. Niko nije rođen spreman, ali sve ću naučiti. Jedva čekam da brinem o mojoj Katji - rekla je pevačica za Mondo.

Autor: redportal.rs

#Marko Gobeljić

#Rođenje deteta

#beba

#devojčica

#fudbaler

#katarina grujić

#pevačica