Budimka: Zahvalna sam, mnogo sam zahvalna

Budimka Pečevska iz Bavaništa kod Kovina posvedočila je o čudesnom trostrukom isceljenju tumanskih svetitelja 🙏🏻.

Njena ispovest kreće kada je dobila karcinom između 7. i 8. rebra:

Pre 7-7 godina dobila sam karcinom između 7. i 8. rebra. Imala sam zračenje i hemoterapije, ali sam svoje stanje krila od ćerke, sve dok nisam bila na Institutu u Kamenici i dok mi nisu rekli da ću živeti još 6 meseci. Bilo mi je žao da moje dete ostane samo 💔. Čula sam za Tumane i došla sam ovde kada je bilo presvlačenje Svetog Zosima i Jakova, zatim još jednom.
Na kontrole nisam išla jer sam dobila koronu. Zbog toga sam svakog drugog dana morala ići u pančevačku bolnicu na snimanje pluća. Snimanjem pluća ništa nisu otkrili, nikakav karcinom. Ja karcinoma više nemam. Živa sam, eto, već 6 godina i nemam nikakve tegobe. Takođe sam imala i miome, kada sam otišla kod doktorke na pregled, ni njih više nema 🙏🏻.

Međutim, ovde svedočenje ne staje. Tumanski svetitelji pomogli su i unuci njene sestre:

Meni je Tumane mnogo pomoglo, i ne samo meni već i unuci moje sestre koja živi u Kumanovu – Tabanovce. Njena unuka od 6 godina nije govorila nikako. Zimus su bili kod mene. Ja sam ih naterala da dođu u Tumane i oni su došli da se pomole svetiteljima. Kada je unukica izašla iz kapije, kazala je: 'Mama, pije mi se voda.' Sestra mi kaže da je dete progovorilo 💗. Eto, zahvalna sam. Bog je postavio da Tumane leči i da isceljuje narod. Zahvalna sam, mnogo sam zahvalna.

Autor: redportal.rs