Glumac sve poriče

Američki glumac Kris Not koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Zverke u seriji Sex And The City, a koji je svoju ulogu reprizirao u 2 prateća filma, a sada i u nastavku serije And Just Like That suočava se sa ozbiljnim optužbama za seksualno zlostavljanje.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial)

IZVOR: IG / @chrisnothofficial

Devojke koje su istupile pod pseudonimom, kako bi sačuvale svoju privatnost, Zoi i Lili prve su istupile optužujući glumca da ih je seksualno zlostavljao tokom događaja koji su priređeni u Los Anđelesu 2004. godine i u Njujorku 2015. godine. Juče je istupila i treća devojka koja je Krisa Nota optužila da ju je navodno silovao u njenoj kancelariji u jednom njujorškom restoranu.

- Imala sam utisak da sam ja jedina na ovom svetu koja čuje da govorim ne - rekla je Ava za The Daily Beast.

Kako kaže , odlučila je da se javno obrati nakon što su se 2 devojke pre nje odlučile na taj korak. Eva je u tom periodu imala 18 godina i radila je kao hostesa u jednom restoranu. Not koji je tada imao 55 godina, posetio je restoran nekoliko puta, pijan i zajedno sa njom pevao karaoke. Jedno veče nakon što se restoran zatvorio, njen menadžer joj rekao da će joj glumac platiti u kancelariji. Kada je krenula po svoj kaput i novac, Not je ugasio svetla i krenuo da je ljubi i gura na sto. Zavukao joj je ruku i osetio tampon, ali to ga nije zaustavilo , a Eva se "nadala da će to biti kraj", piše Page Six.

- On nije čuo "Ne", ali me je čuo kada sam rekla da ne želim to ovde i kada sam ga ubedila da ćemo se naći na nekom drugom mestu - rekla je Eva.

Eva dodaje i da je tako uspela da pobegne, a nakon rastanka glumac je nastavio da joj šalje poruke kako bi poslao auto da dođe po nju, ali ona nije odgovarala.

Glumac se povodom ovoga oglasio za CNN rekavši da su ovo sve lažne optužbe:

Optužbe koje su se pojavile na moj račun od strane pojedinaca koje sam upoznao pre mnogo godina su lažne. Ove priče su mogle biti i pre 30 godina i 30 dana, ali "Ne znači ne". To je granica koju ja nisam prešao. Svaki susret bio je dogovor obe strane. Teško je da se ne zapitate što su ove priče baš sad izašle. Ne znam zašto je to tako, ali sigurno znam da ja nisam zlostavljao ove žene.

Autor: redportal.rs

#Kris Not

#glumac

#seksualno zlostavljanje

#zverka