Da li je na pomolu povratak velikog stručnjaka?

Dosta se u prethodnim danima spekulisalo o atmosferi u svlačionici Crvene zvezde, a stvari su toliko daleko otišle, govorilo se o sukobu trenera i kapitena, a sada bismo mogli da dobijemo i konačan epilog, a to je promena trenera, tako bar tvrde pojedini mediji, prenose Novosti.rs.

Nakon remija Crvene zvezde i Radnika (1:1), dosta bure podiglo se podno Marakane, a sve je otišlo toliko daleko da se govorilo i o navodnom sukobu Dejana Stankovića i Milana Borjana. Zvezda je u poslednjem kolu u godini slavila protiv TSC (3:2), ali to nije stišalo strasti oko kluba. Danas se po ko zna koji put pojavila informacija da bi trener Zvezde mogao da se preseli u Italiju, a već mu je pronađena i zamena.

Čak i švedski mediji pišu o nemiru na Marakani, ne konkretno o sukobu igrača i Stankovića, već o izvesnoj smeni na klupi šampiona Srbije.

Prema izborima portala FotbollDirekt, Zvezda je već kontaktirala dobro poznato ime - Miloša Milojevića.

Milojević je od pre neki dan bez posla, jer je sa Hamarbijem neslavno završio zbog toga što je pregovarao sa Rozenborgom u trenutku dok je imao ugovor sa Šveđanima. I zato je puklo, pa je nekadašnji Dekijem asistent sada slobodan u izboru nove sredine.

Milojević je za Sport klub rekao:

Ako postoji interesovanje Crvene zvezde, velika je to čast za mene. Ne znam, ipak, odakle izlaze i ko plasira te priče, pošto kontakte sa medijima nemam poslednjih deset dana. Ni srpskim, ni švedskim, ni norveškim.

Autor: novosti.rs

#milojevic

#stankovic

#zvezda