Osam vatrogasnih vozila i oko 60 vatrogasaca je intervenisalo

Četvoro dece poginulo je u tragičnom požaru koji je zahvatio jednu kuću u Londonu. Fotografije objavljene na društvenim mrežama pokazuju više vozila hitne pomoći na licu mesta, a incident se navodno odigrao na Kolingvud Roudu, prenosi Mirror.

Osam vatrogasnih vozila i oko 60 vatrogasaca intervenisalo je na Kolingvud Roudu u Satonu. Prve vatrogasne ekipe na licu mesta suočile su se sa stravičnim požarom koji je zahvatio celo prizemlje.

Vatrogasci sa maskama s kiseonikom ušli su u kuću i izveli četvoro male dece sa imanja. Vatrogasci na licu mesta su pokušali hitnu reanimaciju, kako bi pomogli ekipama hitne pomoći Londona po dolasku.

Svo četvoro dece prebačeno je u bolnicu gde su, tragično i uprkos naporima svih, preminuli. Komesar za požare u Londonu Endi Ro govorio je o dubokoj tuzi nakon tragične smrti četvoro dece u požaru u kući u Satonu.

- Ovo je incident koji je sve ostavio skamenjene od tuge. Moje misli su sa porodicom i prijateljima dece, čitavom lokalnom zajednicom i svima onima koji će biti pogođeni ovim požarom. Vatrogasne ekipe su brzo stigle i locirali decu. Izvedeni su iz kuće i ukazana im je hitna pomoć.

Portparol policije Meta rekao je da je Londonska vatrogasna brigada pozvala policiju u četvrtak, nešto posle 19 sati kako bi prijavila požar u Kolingvud Roudu u Satonu.

Autor: Telegraf.rs

#Požar

#deca

#požar u kući