Kris Not u intervjuu za Vogue otkriva uslove svog povratka na snimanje reboot serije Seks i grad 🍿📺

🚨 SPOJLER 🚨

Kris Not se prvi put oglaso nakon što su na HBO izbačene prve 2 epizode reboot serije Seks i grad čiji je naziv And Just Like That. On je objasnio zašto je scena u kupatilu morala da se dogodi tako. 😥🧐

View this post on Instagram

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial)

IZVOR: IG / @chrisnothofficial

Fanovi serije ostali su u blagom šoku kada je lik Zverke umro u prvoj epizodi. Not je u intervju za Vogue otkrio zašto je odlučeno da bude tako. 🧐👇🏻

- Jedna stvar oko koje smo se kreator Majkl i ja složili, a to je taj Boni i Klad momenat, kako smo ga mi nazvali. A to je onaj momenat kada Boni i Klajd shvate da će biti upucani. Oni razmene taj pogled jer znaju da je kraj - rekao je Kris Not i dodaje:

- Znali smo da ne može da ostane na tome da jednostavno umrem u kupatilu. Morao je da bude taj poslednji momenat, bez reči, bez nekog otrcanog dijaloga, samo pogled i mislim da je to sjajno odrađeno.

On je ispričao da je i njemu i Sari Džesiki Parker koja tumači ulogu Keri Bredšo bilo jako bitno da njihovi likovi imaju taj poseban poslednji momenat:

- Oboje smo ga čuvali. Oboma nam je bilo veoma bitno da nađemo način da imamo taj poslednji momenat zajedno, a ne da ona naiđe i pronađe me mrtvog na podu. To je za mene bila najbitnija stvar da bih se vratio na snimanje. Ostalo je bila hemija koju imam sa Sarom Džesikom. Znamo se jako dugo.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial)

IZVOR: IG / @chrisnothofficial

Glumac je otkrio i da nije uvek bio za to da se vrati i umre:

- I pre nego što smo razgovarali o tome, nisam hteo uopšte da se vraćam ako ću da umrem. Na kraju je bilo, nek se samo desi. Na kraju svega, bilo je vreme za njega da ode.

Autor: redportal.rs

#And Just Like That

#Kris Not

#intervju

#sara džesika parker

#seks i grad