Ova beba je ne samo velika već ima i neverovatnu harizmu

Već smo se dosta puta uverili da društvene mreže lako mogu od nekoga da naprave zvezdu, i to za relativno kratko vreme. Međutim, zadnji primer koji nam dolazi iz SAD je pomalo neuobičajen, jer je u pitanju jedna beba.

Istina, ova beba je pomalo neobična jer se od ostalih razlikuje po svojoj veličini, što je njeno ime donekle i predvidelo. Radi se o velikom jedanaestomesečnom dečaku po imenu Atlas, čija mama redovno kači snimke sa njim na TikToku i Instagramu. 😄

Foto: tiktok.com/@themchugh_family

Naravno, kao što ćete se brzo i uveriti, nije neka velika tajna zašto je Atlas postao zvezda, jer osim što je izuzetno velik za svoj uzrast (ima 13 kilograma i oko 80 centimetara u dužini, budući da još nije u stanju da hoda 😊), on takođe ima i neverovatnu harizmu koju korisnici mreže prosto obožavaju.

Očekivano, njegova mama Nabil Mekhju je ponosna na svog sina, a kako i ne bi, budući da je njen profil premašio 4 miliona pratilaca za relativno kratko vreme.

Ipak, s vremena na vreme Nabil mora da objašnjava i brani veličinu svog sina, jer je kao i za mnogo drugih stvari, nekim ljudima sa mreže potrebno dodatno pojašnjavati neke stvari. U ovom primeru, da nije svaka velika ili bucmasta beba nezdrava.

Bilo kako bilo, malom Atlasu želimo sve najbolje, ali da ipak ne nosi teret celog sveta na svojim leđima kad poraste.

View this post on Instagram

A post shared by Nabille McHugh (@ilyxxnabille)

IZVOR: IG / @ilyxxnabille

IZVOR: FB / LADBible

Autor: redportal.rs

#atlas

#beba

#džinovska beba

#mali atlas