Ben: Imam sreće jer sam tu tačku dostigao pre nego što sam izgubio najvažnije stvari

Ben Aflek se osvrnuo na uticaj koji je njegov razvod od Dženifer Garner imao na njihovo troje dece, kao i na obnovljenu pažnju koju je izazvala njegova romansa sa Dženifer Lopez 🧐.

Iskreniji nego ikada, u svom poslednjem nastupu u emisiji Hauard Stern govorio je o tome, prenosi Magazin Novosti.rs. U utorak, 14. decembra, glumac je razgovarao sa Hauardom Sternom o svom razvodu od Dženifer Garner i uticaju koji je imao na njihovo troje dece, Vajolet, Serafinu i Semjuela, rekavši:

- Deo zašto sam počeo da pijem je zato što sam bio zarobljen.

Ben je rekao da se Dženiferin i njegov razvod 2017. čekao dugo, ali da su ostali zajedno toliko i zbog svoje dece 🤗.

- Razmišljao sam, 'Ne mogu da odem zbog svoje dece, ali nisam srećan, šta da radim?' I šta sam uradio, popio sam flašu viskija i zaspao na kauču, što se ispostavilo da nije rešenje - objasnio je on, dodajući da su na kraju shvatili da ne žele da njihova veza "bude model", da njihova deca tako vide brak.

I dok Ben i Dženifer više nisu bili zaljubljeni, on je rekao da to nije dramatičan raskid koji je prikazan u medijima. Kako je rekao:

- Imali smo brak koji nije uspeo. Ovo se dešava. Ona je neko koga volim i poštujem, ali sa kim više ne bi trebalo da budem u braku.

View this post on Instagram

A post shared by Ben Affleck Everyday (@bendos_everyday)

IZVOR: IG / @bendos_everyday

Najviše ga je brinuo stav njegove dece o njemu, rekavši da je znao da je vreme da potraži pomoć za svoju zavisnost, "kada sam osećao kao da je to uticalo na njih".

- Lek za zavisnost je patnja, patite dovoljno da nešto u vama kaže, ’Gotov sam’ - rekao je on o odluci.

Imam sreće jer sam tu tačku dostigao pre nego što sam izgubio najvažnije stvari. Ne karijeru ili novac - već moj odnos sa decom.

Dženifer i Ben su ostali prijatelji nakon razvoda, koji je okončan 2018. Glumica je čak podržala glumca kada se prijavio na rehabilitaciju u avgustu 2018, a izvor je tada rekao:

Zamolio ju je da ga odvede i ona je želela da bude tu za njega.
View this post on Instagram

A post shared by Ben Affleck Everyday (@bendos_everyday)

Autor: magazin.novosti.rs

#Ben Aflek

#Dženifer Garner

#Dženifer Lopez

#Razvod

#brak