Nezamenljiva podrška svakodnevnim aktivnostima u gradu 😎

Nezaobilazna stavka svake zimske garderobe su tople čizme koje, pored komfora i topline, zadovoljavaju i sve stilske kriterijume. Londonski brend Mou odavno je osvojio srca holivudskih zvezda kao što su Gvinet Paltrou i Kameron Dijaz i od trenda postao modni klasik. 😎

Brend neguje tradiciju etičke, ekološke proizvodnje od 2002. godine, te pažljivo bira najbolje prirodne materijale kao što su ovčija koža i topla vuna. 

Mou je ove sezone predstavio nove stilove, kolor kombinacije i printove, te modele ukrašene trendi metalik detaljima koji celokupnom outfitu daju dozu smelosti. 😏

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Ljubiteljke jednostavnog, svedenog odevanja mogu da izaberu jedan od modela u neutralnim nijansama koji će dati pravi pečat njihovom minimalističkom, šik stajlingu.  

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Najbolje od svega je što će se moderne, ručno rađene Mou čizme podjednako dobro uklopiti u planinsku zimsku idilu, ali će biti i nezamenljiva podrška svakodnevnim aktivnostima u gradu.

Odabrane komade iz kolekcije jesen/zima 2021. pronađite u multibrend prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Autor: redportal.rs

#London

#Mou

#brend