Na kratkom snimku Gal se samo stropoštala u krevet, očigledno srećna što će moći malo da odmori, uz samo jednu reč

Glumica koju znamo kao Čudesnu Ženu, izraelska lepotica Gal Gadot, prekjuče je imala novu objavu na društvenoj mreži Instagram, kojom je prosto raspametila svoje pratioce, tako da je ova objava za kratko vreme skupila više od 5 miliona pregleda.

Na kratkom snimku Gal se samo stropoštala u krevet, očigledno srećna što će moći malo da odmori, uz samo jednu reč - Konačno.

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

IZVOR: IG / @gal_gadot

Svi pratioci su primetili da je njena figura, kao i forma ruku i nogu, praktično savršena, međutim, Gadot do nje nije stigla tek tako, niti ju je dobila na poklon.

Naime, glumica je još letos započela program intezivnog vežbanja pre izvesnog vremena, kada je vežbala za ulogu u filmu Čudesna žena: 1984, tako da danas može da se pohvali rezultatima, budući da je ostala u treningu.

- Vežbala sam 2 sata u teretani, pa sam imala 2 sata vežbe koreografija vorbe, pa 2 sata jahanja. To je bilo super teško - požalila se glumica nedavno.

Potvrde da i dalje daje sve od sebe glumica često ostavlja na svom profilu, tako da je pre desetak dana podelila još jedan detalj iz teretane, gde se vidi da naporno vežba, a u društvu jedne od svoje 3 ćerke.

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

IZVOR: IG / @gal_gadot

Glumica inače ima 36 godina, tako da svakako ima mnogo čime da se pohvali, a njen trener, inače poznati holivudski fitnes instruktor Magnus Ligdbek, kaže da je za svaku vrstu vežbanja dobro da se rade po određenim grupama mišića.

- Pristalica sam škole da svaki dan treba raditi različite grupe mišića, kako bi telo imalo vremena da se oporavi i odmori u međuvremenu - rekao je on nedavno za časopis Woman's Health.

Ipak, iako je postala fitnes fanatik, čak i Čudesna povremeno sebe časti nekom poslasticom. U njenom slučaju to je - sladoled. Pa ako je, nek je na zdravlje!

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

IZVOR: IG / @gal_gadot

Autor: redportal.rs

#Gač Gadot

#Instagram

#Čudesna žena