Ja šetam samo BOGATAŠE, a Maja SIROTINJU

Ana Korać poručuje da je zauvek završila s rijaliti životom jer je pronašla mir pored novog dečka, uspešnog biznismena iz Beograda kojem želi da rodi dete.

Naime, u intervjuu Koraćeva otkriva i kako dobiti skupocene poklone kojima nju obasipaju milioneri.

U poslednje vreme nisi prisutna u javnosti?

Malo sam se smirila, distancirala, prija mi da se odmorim. Ali to je u mom slučaju zatišje pred buru. Prija mi da me nema neko vreme. Sve mi je postalo dosadno, ljudi, komentari. Ne bih volela da se povučem, i da želim, ne bih mogla. Ali trenutno uživam u prazničnoj idili, stiže Nova godina, Božić, posle ćemo da pravimo skandale 😂.

- Distancirala sam se od rijaliti života. Ne pripadam ja tamo. Nije to za mene. Više me nećete gledati u tom projektu.

Maja te ne vadi iz usta u Zadruzi?

- Da. Pokušavam da uđem u njenu glavu i shvatim šta se tamo dešava. Kao da sam joj idol. Na neki način me gotivi, a u medijima sve najgore. Mrzi me što ne može da bude ja, a opet me i voli.

Kažu da te kopira od glave do pete, ali tvoji partneri su bogataši, a ona juri rijaliti igrače koje još i izdržava.

- Tačno tako, tu je omašila 😂. Tu se ne poklapamo. Pokušava ona, što se tiče oblačenja, ali ne može da bude Ana jer svako je osoba za sebe.

Kako uspevaš da uloviš bogataše?

- To je stvar trenutka. Takvi muškarci nikada ne bi bili u vezi s, recimo, Majom. Ona nema ponašanje. Nju ne bih upoznala ni s prijateljima, a kamoli s nekim dobrostojećim muškarcima. Zamislite da izađemo, da mi se baca po restoranu. Da sam muško, bilo bi me blam da mi ona bude devojka.

Kako se dobijaju stanovi i kola?

To je sve do osobe, ako je neka ozbiljna veza, što da ne. Ako želiš nešto ozbiljno sa tim dečkom, skroz je okej da ti kupi stan.

Da li bi sadašnjem dečku rodila dete?

Da. Ako bi se to sada desilo, ne bih se bunila. Samo je nekoliko godina stariji od mene. Taj dečko živi ovde u Beogradu, jako mi prija. Prvi put da su mi se sve kockice poklopile. Volim ga i lepo mi je.

Autor: Kurir

#ana korać

#maja

#momak

#stan