Poslednjih nekoliko nedelja se dosta promenila

Influenserka i jutjuberka Kristina Kika Đukić, koja je krajem prošle nedelje izvršila samoubistvo, navodno je digla ruku na sebe nakon iznenadnog raskida s dečkom.

Kako Srpski telegraf saznaje, Kika je navodno i pre raskida psihički bila vrlo loše, ali se nikome nije žalila i iako su je prijatelji stalno pitali šta joj se dešava, ona se povlačila u sebe.

Prema informacijama koje ima gorepomenuti list, Đukićeva je navodno i ranije pokušavala sebi da oduzme život zbog dečka s kojim je nedavno raskinula.

- Pre ovoga što se desilo prošle nedelje Kristina je prvo pokušala da skoči s mosta i time sebi presudi, ali su je prijatelji na vreme sprečili. Odmah posle nemilog događaja Kristina je smeštena u privatnu psihijatrijsku ustanovu, gde se nakratko lečila. Nakon toga bliski prijatelji su stalno bili na vezi s njom jer su se plašili da ne ponovi nešto slično iako im je obećavala da je dobro i da više nikada neće dići ruku na sebe - kaže za gorepomenuti list izvor iz istrage i dodaje:

Posle raskida s dečkom Kristina se povukla u sebe. Taj raskid ju je dotukao. Prijatelji su pokušavali da je podignu i sve bi to bilo kratkog daha jer se ona zatvarala u sebe. Poslednjih nekoliko nedelja se dosta promenila, kao da nije bila ona. Verovatno je dugo smišljala kako opet to da uradi i čekala je pogodan trenutak i, nažalost, uspela je sebi da oduzme život.

Autor: Srpski Telegraf

#Kristina Kika Đukić

#dečko

#kika

#raskid