Za decu do 12 godina slobodan ulaz

Košarkaši Partizana nakon velike pobede u Evrokupu protiv francuske ekipe Metropolitana okreću se regionalnom takmičenju ABA ligi i na svom terenu u beogradskoj Štark Areni dočekuju Cedevitu Olimpiju.

Uprava Partizana objavila je da će cene karata za nivo 400 koštati sveta 400 dinara, a da je deci uzrasta do 12 godina omogućen besplatan ulaz.

Foto: Redportal.rs/Marijana Vasiljević

Crno-beli od početka sezone na oba fronta imaju upisana samo 2 poraza, a ukupno 14 dobijenih mečeva - ABA liga 9-1, Evrokup 5-1.

Cedevita u ABA ligi ima polovičan skor 5 pobeda i 5 poraza, dok u Evrokupu ima upisane 2 pobede i 4 poraza.

Foto: Redportal.rs/Marijana Vasiljević

Pred sutrašnji duel trener crno-belih Željko Obradović izjavio je:

- Cedevita Olimpija je promenila ekipu u smislu da Jogi Ferel čovek koji komanduje svim onim što se dešava na terenu. Izvanredan igrač, izvanredan šuter za tri poena, plus Alen Omić na petici. Oni su iskristalisali neke stvari u njihovom rosteru i poslednju utakmicu, protiv Virtusa u Evrokupu su odigrali izvanredno. Bez obzira što su izgubili, napadački su pokazali izuzetno veliki potencijal, kao i obično, moraćem oda krenemo od naše odbrane - istakao je Obradović. 

Foto: Redportal.rs/Marijana Vasiljević

Balša Korivica pred meč sa Cedevita Olimpijom kaže: 

- Imali smo priliku da igramo protiv njih u predsedoni, ali i oni i mi smo sada drugačije ekipe. Uigraniji smo, njima je par igrača otišlo, par novih je došlo tako da ćemo večeras i danas morati da uradimo dobar skauting i da izađemo sutra što jače možemo - istakao je Koprivica. 

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Meč između ove dve ekipe zakazan je za subotu od 19.00 časova u beogradskoj Štark Areni.

Autor: redportal.rs

#ABA Liga

#kk partizan

#kkcedevitaolimpija

#partizan