S njom smo završili, u crno nas je zavila 😶

Marija Kulić teško je podnela diskvalifikaciju svoje ćerke Miljane iz Zadruge 5 zbog fizičkog napada na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

Prema tvrdnjama izvora, njoj je pozlilo nakon što je čula kakav je skandal Miljana napravila. Iako se nagađalo da će Kulićeva iz Šimanovaca uputiti ka porodičnoj kući u Nišu, ona je ostala u Beogradu, jer se navodno plaši reakcije svojih roditelja na njen najnoviji postupak.

Marija i Siniša, koji su teško bolesni i zabranjen im je svaki vid stresa i nerviranja, a od njene diskvalifikacije ne mogu da dođu sebi. Iz kuće ne izlaze, a preko ove sramote svojoj ćerki neće preći.

Marija se jutro posle incidenta u kom je Miljana mučki prebila Zolu štiklom po glavi dok je spavao, oglasila za medije.

- Očajni smo, meni je pozlilo, a ne smemo da se nerviramo. Ne znam gde je Miljana, kući nije došla. S njom smo završili, u crno nas je zavila. Nemam komentar, ne mogu da pričam više, prijatno - rekla je Marija.

Kamere emisije Paparaco Lov snimile su nedavno Mariju tokom šetnje i šopinga po Nišu. Ona je drastično promenila svoj fizički izgled, a sudeći po snimcima, Marija je zbog bolesti smršala više od 30 kilograma.

Autor: redportal.rs

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadruga 5