Jovana je pre skoro 2 meseca sa decom napustila njihov zajednički stan

Sale Tropiko i Jovana Pajić iznenadili su celu srpsku javnost kada se saznalo da su stavili tačku na brak posle 10 godina. Oboje su potvrdili da se razvode.

Jovana se pre skoro 2 meseca spakovala i sa decom napustila njihov zajednički stan. Kako su mediji preneli, pevačica je otišla kod roditelja kako bi joj ispočetka pomogli u obavezama sa decom.

Foto: Printscreen YouTube/Paparazzo Lov // DNK

Prema pisanju medija, oni su se tek nedavno dogovorili da se sporazumno razvedu i da ostanu u korektnim odnosima zbog ćerki koje su jako vezane za oca.

Sad su kamere Paparaco lova pratile Saleta i uhvatile ga ispred stana gde sad sam živi. Veoma ležerno je, sa rukama u džepu, izašao iz zgrade, ušao u kola i odvezao se.

On je u jednim trenutku uzeo telefon u ruke, razgovarao s nekim, a potom je ušao u kola i odvezao se.

Foto: Printscreen YouTube/Paparazzo Lov // DNK

Iako su neki pisali da je razlog razvoda prevara, Sale i Jovana su se oglasili i demantovali.

- Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu - rekao je pevač.

IZVOR: YT / Paparazzo Lov // DNK 

Autor: redportal.rs

#Jovana Pajić

#Razvod

#sale tropiko