Neće biti torte, ali...

Delfi knjižara „Borislav Pekić“ nalazi se u samom srcu prestonice u Knez Mihailovoj 48, od danas do nedelja slavi rođendan, a u proslavu se na sebi svojstven način uključila i izdavačka kuća Laguna.

Naime, veselo rođendansko raspoloženje obeležiće i odlična akcija ove idzavačke kuće - od petka 3. decembra (dakle danas!) do nedelje 5. decembra prilikom kupovine tri ili više knjiga u izdanju Lagune, količinski popust će umesto dosadašnjih 10% iznositi čak 20%, a moći ćete da ga kombinujete i sa članskim popustom.

Preporučujemo naslove domaće i svetske književnosti: ključne principe poslovanja najbogatijeg čoveka na svetu Džefa Bezosa u knjizi „Smišljajte i istražujte“, knjigu Vedrane Rudan „Ljubav na posljednji pogled“, posthumno objavljen roman Miše Aleksića „Preko trnja“, novi roman Sofi Kinsele „Zabava tek počinje“ i mnoge druge.

Delfi knjižara u Knezu se prostire na četiri nivoa, uz enterijer koji krasi najveće svetske knjižare. Sve što jedna oaza književnosti treba da ima, nalazi se na ovoj adresi: hitovi domaće i strane književnosti u izdanju Lagune, knjige drugih izdavača, naslovi na engleskom jeziku, gift program i kartolerija, edukativne i zabavne igračke za najmlađe.

U sklopu knjižare nalazi se i Bukmarker kafeterija, gde u lepom i modernom ambijentu možete u miru razgovarati sa prijateljima ili čitati knjigu, uz odličnu kafu.

Ceo sprat je odvojen i za carstvo svih ljubitelja fantastike i stripova jer je tu smeštena striparnica Starway, u kojoj ćete pronaći izvrstan izbor knjiga iz oblasti fantastike i naučne fantastike na engleskom i srpskom jeziku, stripove i tematski gift program.

Iz Lagune i knjižare„Borislav Pekić“ pozivaju sve zaintresovane na ovu proslavu rođendana, jer pored popusta sve posetioce čekaju i sjajni pokloni.

Autor: Tanjug

#Laguna

#ROĐENDAN

#delfi knjižara

#izdavačka kuća

#knjižara borislav pekić