Pevačica otkrila da se njen muž pojavio baš kad je trebalo 💕

Dragana Mirković je jedna od naših najvećih muzičkih zvezdi čija karijera traje skoro 40 godina. Pevačica živi u Austriji sa svojim suprugom Tonijem Bjelićem, sa kojim imaju dvoje dece i u braku su više od 20 godina. 💕

View this post on Instagram

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

IZVOR: IG / @dragana_mirkovic

Pevačica se tokom gostovanja u jednoj emisiji, osvrnula na period kada je upoznala svog supruga, kao i na svoj brak, ali i neke teške momente kroz koje je prolazila kada se Toni razboleo.

- Da, slučajno je sve bilo, bar za mene. Za njega je bilo namerno! Da, i to baš na nekoj prekretnici mog života, kad sam razmišljala šta ću sa sobom, ređala sam hitove i kocnerte, ali sam osetila neku potrebu za porodicom i baš kad mi je to trebalo, kad sam osetila najjaču želju za tim, pojavio se on. Ne znam, uvek kažem da je to tako trebalo da bude - rekla je Dragana u emisiji Premijera Vikend Specijal.
View this post on Instagram

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

IZVOR: IG / @dragana_mirkovic

Dragana je otkrila da je za nju bio veliki šok kada je saznala da Toni ima aneurizmu koju je morao da operiše:

Ne znam ni kako se znalo da je bolestan. Nisam krila nikad od javnosti nešto, ali ovo nisam ja rekla. Nisam davala nikakve izjave, jer sam toliko bila zabrintua, da sam bila u nekom stanju bunila, a pred njim sam bila jaka. To je za meni bio veliki šok, mlad čovek, nisam mogla to da shvatim, ali na sreću, pobedili smo sve to. Sad je sve dobro.

Pevačica je u emisiji otkrila da su dosta slični, ali da je ona ta koja je emotivna i da su je pre pogađale laži u novinama:

Mi smo već 21 godinu u braku, ali imamo naravno nekih sitnih nesuglasica. On jeste sličan meni, ali nekad mu prekipi moja flegmatičnost. Ja uvek kažem: "Ma pusti, nemoj", a on ne može da veruje da sam uvek takva, pa mi kaže: "Dokle ćeš više da trpiš". Ja nekad pre prećutim, sakrijem se i isplačem, nego da kažem nešto. Često sam ranije plakala, sada dosta manje, ali uvek me pogodi laž u novinama. Rekla sam Toniju: '"ko se promenim i to mi više ne dotiče, to ne bih bila ja"- Dragana bez emocija ne može da postoji, uvek sam smatrala da nije dobro čuvati sve u sebi, ali moram da priznam da sam dosta jača neko ranije.
View this post on Instagram

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

IZVOR: IG / @dragana_mirkovic

Autor: redportal.rs

#Dragana Mirković

#Toni Bjelić

#pevačica