Napadač pokušao i sebe da ubode nožem nakon što je napao žrtvu

Ženska osoba napadnuta u prodavnici u Splitu malo pre 15 sati podlegla je povredama od noža u splitskoj bolnici. Kako nezvanično saznaje Slobodna Dalmacija, napadač je bivši partner, uhapšen je i zaplenjen je nož kojim joj je naneo smrtonosne povrede.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske saznaje se kako su dobili dojavu o napadu u trgovini pa su izašli na teren. Više detalja i okolnosti tek treba da se utvrde.

Iz nezvaničnih izvora Jutarnji list saznaje da je muška osoba navodno napala ženu nožem što je gledalo dosta kupaca.

- Ubo je više puta pri tom nerazgovetno vičući - kazao je šokirani očevidac.

Među svedocima se prepričava kako je bilo više uboda, a police i pod su bili puni krvi. Iz onoga što je napadač vikao zaključili su kako se navodno radi o bivšem partneru, ali to će se utvrditi tek kada policija odradi svoj deo posla.

Radi se o ženskoj osobi, radnici prodavnice. Krvavom napadu nožem je prethodila svađa, a nasilnika je savladao čuvar uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod.

Prema prvim neproverenim informacijama, napadač je i sebe pokušao da ubode nakon što je brutalno napao svoju žrtvu.

- Jadna žena, stajala je na nogama kada joj je napadač došao s leđa. Imao je kapu na glavi, nešto joj je vikao i izvukao nož. Užasno, užasno, ubo je puno puta! Još sam u šoku! - za Slobodnu Dalmaciju kaže devojka koja je videla šta se događalo.

Autor: Blic.rs

#Prodavnica

#UBISTVO

#prodavačica