Borisove pesme su ljubavne tematike, a u stihovima širi pozitivu

Boris Novković je u svoju diskografiju upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije 🎶🎶🎶. U godini u kojoj obeležava 35 godina od izlaska svog 1. albuma Kuda idu izgubljene djevojke... publika željna prave energije rock'n'rola ima priliku uživati i u novom studijskom albumu pod nazivom Gori ulica.

Borisov rokerskiji pristup na albumu dao se naslutiti singlovima Dinamit, Pun mjesec, ti i ja, Gori ulica, Ljeto je i Moja djevojka. Borisove pesme su ljubavne tematike, a u stihovima širi pozitivu koja je u ovim izazovnim vremenima i te kako potrebna 😅.

Foto: Redportal.rs/Raul Brzić

Za jedan od svojih prvih singlova Dinamit Boris je rekao kako najbolje opisuje novi album, ali i njega u muzičkom smislu 🎶🎶🎶. Među 12 pesama, koliko ih sadrži novi album, Boris je jednu pesmu posvetio i Zagrebu - Moj grad bez ljudi, koja je nastala 2020. godine u vreme lockdown-a i zemljotresa. Pored hit singlova, na albumu se nalaze i 4 dosad neotkrivena singla: Srebro, Ti si vrag, Ispod starog mosta i Nisam više sam. Većinu aranžmana na albumu potpisuje Borisov saradnik Hrvoje Prskalo, ujedno i producent albuma.

Mogu reći da sam u Hrvoju Prskalu pronašao izuzetno kvalitetnog saradnika. On je oslobodio jednog duha iz mene te sam se opustio i vratio svojim prvim muzičkim energijama rock and roll-a

Aktuelni singl Moja djevojka Boris je nedavno poetski opisao 🤩:

Sad već polako možete osetiti atmosferu čitavog albuma koju bi usporedio s nadrealnim putovanjem u moj svet čudesa, poput onog Alisinog iz bajki. Taj svet i album, kao i ova pesma, ispunjeni su kosmičkom ljubavi i pozitivom koja nam svima danas toliko treba. To je moj mali doprinos i otpor ovom sivom vremenu. Širite pozitivu kroz male stvari i ljudske geste; to je jedini način da učinimo svet sutra boljim.

Boris Novković jedan od najuspešnijih i najpopularnijih regionalnih kantautora čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim tiražima, a svi njegovi novi hitovi, kao i oni stariji, poput Kuda idu izgubljene djevojke, Jači i od sudbine, Daleko, U dobru i zlu, Dok svira radio, Eloiz, Vukovi umiru sami redovno se mogu čuti na svim radio-stanicama.

Novi album Gori ulica je u prodaji u Srbiji u izdanju Jugotona.

IZVOR: YT / OrangeVideos

Autor: redportal.rs

#Boris Novković

#Gori ulica

#album

#novi album