Dragović bi mogao da dobije stalnog partnera

Crvena zvezda od odlaska Nemanje Milunovića kuburi na poziciji štopera, odnosno partnera Aleksandra Dragovića. Kada je Dragović doveden, nadali su se da će uspeti da ubede i Milunovića da potpiše novi ugovor kako bi Zvezda imala neprobojan dvojac kao bedem odbrane.

Kada je Milunović odlučio da karijeru nastavi u Turskoj, stručni štab crveno-belih je odlučio da ne dovodi nova pojačanja, pa se pokušalo sa Babićem, potom Pankovim, a na kraju i Milošem Degenekom u sparivanju sa Dragovićem u štoperskom tandemu.

Utisak je da ni jedan igrač nije potpuno zadovoljio potrebe Crvene zvezde, pa će uprava kluba i u toku narednog prelaznog roka potražiti dostojnog partnera Aleksandru Dragoviću.

Prema pisanju pojedinih medija taj partner bi od prolećnog dela sezone mogao da bude Danilo Arboleda, čovek koji je presudio Crvenoj zvezdi u letošnjem pokušaju da se domogne grupne faze Lige šampiona.

Situacija sa njim je komplikovana, ugovor sa Šerifom mu ističe nakon Nove godine, ali meksički Tigres tvrdi da poseduje pravo na igrača, iako on nikada nije zaigrao za taj klub.

Dok Tigres tvrdi da su sa njim potpisali ugovor 2018. godine, Arboleda tvrdi da ga je tadašnji menadžer prevario i da on sada ima drugog menadžera. Ni on ni njegov menadžer ne javljaju se na pozive iz Tigresa, tvrdeći da je on slobodan igrač.

Pored interesovanja koje je Crvena zvezda već pokazala, trebalo bi biti oprezan, s obzirom na iskustva koja su mnogi klubovi imali sa južnoameričkim fudbalerima.

Autor: redportal.rs

#arboleda

#zvezda

#zvezda dovodi štopera