Sve više verujem u fiziku, nego u hemiju 😄

Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, a poslednju deceniju njegovog života obeležila je ljubav sa pevačicom narodne muzike Anom Bekutom.

Svojevremeno je Mrka u emisiji Magazin In pričao o tome da li veruje u ljubav preko mreže. Naime, on je bio aktivan tviteraš jedno vreme, te je voditeljka popularne emisije Sanja Marinković pokrenula ovu temu.

- Neke moje kolege su predložile da se Tviter zove Mrka pre roka i to je potpuno fenomenalno. Ali da li je moguće pronaći pravu ljubav, nekad je to bilo preko žice, a danas preko mreže? Jel to može Mrko pošto ste vi danas aktivni na mrežama? - upitala je Sanja.

Foto: Redportal.rs/Magazin In

- Ja ništa u to ne verujem, pravo da vam kažem. Ovi moji prijatelji Ivan Ivanović i Vlado Georgiev su to tako izmislili i mene gurnuli u to. 😅 Za razliku od Ilde, koja je još uvek naivna pa veruje u hemiju, ja kad je vidim ovakvu kakva je sve više verujem u fiziku nego u hemiju. 🤣 Kad tako nešto čovek vidi, ne može da se ne zaljubi. Nikakav Tviter, samo direktan start. Ma nikakvi Tviteri... 😂😂😂 - pričao je Mrka.

U nastavku možete pogledati isečak iz emisije. 👇👇👇

Video: Redportal.rs/Magazin In

Autor: redportal.rs

#MAGAZIN IN

#ljubav preko mreže

#milutin mrkonjić