Nije mogao da izađe bez pomoći saigrača koji su ga nosili na ramenima 😟

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović doživeo je povredu skočnog zgloba zbog čega je utakmicu između Atlanta Hoksa i Njujork Niksa (90:99) završio sredinom druge četvrtine.

Bogdanović se povredio prilikom nezgodnog doskoka i napustio je parket uz pomoć saigrača, a iako još uvek nije utvrđen tačan stepen, prizori sa terena su delovali zabrinjavajuće.

Srpskog bek je zadesio maler prilikom jedne akcije, kada je skočio da izblokira šut, ali je nagazio na stopalo saigrača Klinta Kapele i iskrenuo zglob. Odmah je snažan bol osetio bivši košarkaš Partizana i uhvatio se za to mesto, ali i koleno, sa kojim je zbog fakture imao problema prošle sezone, te je ležao na parketu na ivici suza.

Na kraju, nije mogao da izađe bez pomoći saigrača, koji su ga nosili na ramenima, a trener Nejt Mekmilan posle meča nije mogao ništa detaljnije da kaže, osim da Bogdana čeka magnetna rezonanca.

Do povrede, Bogdan je odigrao 10 minuta i postigao dva poena, uz po jedan skok, asistenciju i ukradenu loptu, a peh je doživeo pri vođstvu Niksa 39:34. Nakon njegovog izlaska sa terena, Hoksi nisu uspeli da manjak igrača u rotaciji, pa je Njujork uspeo da ključnu razliku napravi u trećoj četvrtini i potom rutinski odradi posao do kraja utakmice.

IZVOR: YT / nba screen

Autor: Blic

#bogdanovic

#povreda

#saigrači