Poseduje 3.388 u svojoj kolekciji

Mnogi odrasli se trude da se na razne načine upišu u Ginisovu knjigu rekorda, a ovo je jednoj devojčici uspelo sa punih 6 godina.

Skarlet Ešli Čeng je luda za balzamima za usne i zajedno sa svojom sestrom Kejlin (8) poseduje najveću kolekciju balzama za usne na svetu, koja broji 3.388 različitih artikala. U kolekciji poseduju balzame za usne različitih tipova, boja, tekstura i oblika, poznatih brendova poput Burt's Bees, Eos, Humble ili Nivea, kao i nekih ne tako poznatih. One su otkrile balzame za usne kada su počele da dobijaju suve usne. Baka ih je upoznala sa njima.

- Sve je počelo sa suvim usnama kada sam bila mala. Moji roditelji i baka su mi svakodnevno stavljali balzame za usne kako bi ih održali vlažnim. U početku su bili obični bez ikakvih ukusa kada sam bio veoma mala, a kako sam porasla, počela sam da isprobavam različite ukuse - rekla je Skarlet za Ginisove rekorde.

Foto: Facebook.com/Nguyễn Hà FPT 078.200.6797 / Harry Kyu

- Tokom poslednjih nekoliko godina, skupljanje balzama za usne postalo je jedan od mojih hobija zbog načina na koji izgledaju, imaju ukus i osećaj - dodala je ona.

Među 3.388 balzama za usne koje poseduje, možete pronaći čitave kolekcije balzama Skittles, M&M's i Chuppa Chups brendova, koji su dobrog mirisa i ukusa, balzama sa ukusom Coca Cola i Fanta, pa čak i Pokemon balzama.

Mlada rekorderka je rekla da su joj neke od artikala u njenoj impresivnoj kolekciji poklonili prijatelji koji znaju koliko voli balzam za usne.

IZVOR: YT / GWRomg

Autor: redportal.rs

#balzam za usne

#deovjčica

#kolekcija

#kolekcija balzama za usne