Mama, mnogo sam tužna što nema više Baki 😔😔😔

Pevačica Merima Njegomir sahranjena je u utorak, 23. novembra, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a ispratili su je mnogobrojne kolege, prijatelji i rodbina.

Ljubica, Merimina ćerka, podelila je na društvenoj mreži Instagram detalje potresnog razgovora sa svojom ćerkom, a pevačicinom unukom.

- Danas mi je Sonja rekla: "Mama, mnogo sam tužna što nema više Baki. Mnogo, mnogo, mnogo, ali mi je drago što je više ništa ne boli. I ona mene sad čuva sa neba - napisala je Ljubica.

Merima je bila veoma vezana za svoju unuku. Mnogi su govorili da Sonja neodoljivo podseća na svoju baku, a jednom prilikom je čak i sama pevačica to prokomentarisala:

- Naravno da mi je drago kada kažu da ona likom podseća na mene, ali kao sva deca, tako je i ona pokupila najlepše osobine svojih roditelja. Sonja je veoma mirna, a najviše voli da me sluša dok joj pevam, tada je posebno skoncentrisana. Kad god sam u prilici, slobodno vreme koristim da budem sa Filipom i Sonjom ili da ih bar nakratko vidim i da se pomazimo. Rekla bih da je to moja osnovna uloga - rekla je pre 6 godina Merima.

Foto: Instagram.com/LJUBICANJEGOMIR

Autor: redportal.rs

#Ljubica Njegomir

#Merima Njegomir

#unuka Merime Njegomir