Mirjana je bila požrtvovana i vredna majka. 😪😪😪

S. M. (51) iz Makrešana kod Kruševca osuđen je na 16 godina zatvora zbog teškog ubistva supruge M. M.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo je sa okrivljenim sporazum o priznanju krivičnog dela, koji je potvrdio Viši sud, čime je okončan sudski epilog monstruoznog zločina u kruševačkom selu, pišu Novosti.

U tragediji, koja se u porodičnoj kući dogodila 8. juna u sitnim satima, S. M. je, kako je ranije predočeno, sa više udaraca čekićem u glavu usmrtio svoju suprugu, ali je nesrećnu ženu prethodno nakon verbalne rasprave udarao i rukama. Sagovornici lista kažu da je sada osuđeni imao problema sa alkoholom, da se teško nosio sa ljubomorom i da je kobne noći bio pijan.

- Žrtva se vratila i iz druge smene u fabrici, a prethodno se dogovorila sa mužem da je sačeka. To se nije dogodilo, već ga je kod kuće zatekla u pijanom stanju. Posvađali su se i on je žrtvu najpre udarao, a potom je i čekićem udario u glavu- navodi izvor lista.

Nažalost, prizor mrtve majke u sobi porodične kuće prva je videla ćerka. Kako je predočila novinarima, otac je izašao iz druge sobe i dok je žurno napuštao kuću, rekao je: "Ubio sam je". Policija je osumnjičenog brzo uhapsila, a ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt nesrećne žene.

Prema svedočenjima meštana Makrešana, selo je zaziralo od osumnjičenog.

- Dovodio se u vezu sa nekom krađom drva i napadom na meštanina, pričali su da je izazvao i udes posle čega mu je izrečena mera obaveznog lečenja od alkohola - rekli su u Makrešanu. - Mirjana je, s druge strane, bila požrtvovana i vredna majka.

Autor: Kurir.rs / Novosti.rs

#SMRT

#UBISTVO

#žena