Gužva i na Batrovcima i Šidu

Auto moto savez Srbije upozorava vozače na promenljive vremenske uslove sa mogućom povremeno slabom kišom i mokrim kolovozima zbog kojih je veća opasnost od proklizavanja vozila, ali i na izmenjeni režim saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova.

Od sutra će tako od 8 časova do srede u 12 časova, zbog radova na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na deonici petlja Preševo - petlja Bujanovac jug za saobraćaj biti zatvorena desna kolovozna traka auto-puta, smer Niš-Preševo. U toku izvođenja radova saobraćaj se na službenom tehničkom prolazu na stacionaži od km 559+000 prebacuje na suprotnu kolovoznu traku, u smeru Preševo - Niš, gde će se odvijati dvosmerno.

Od danas u 22 časa do sutra u 03 izvodiće se radovi na montaži elemenata novogodišnje dekoracije na mostu Gazela, a za saobraćaj će biti zatvorena brza traka, dok će on odvijati voznom i zaustavnom trakom u smeru ka Šidu.

Od danas do 28. novembra u periodu od 22 do 5 časova izvodiće se radovi na ispiranju i čišćenju kišne kanalizacije na deonici Lasta - T6, u smeru ka Šidu. Za vreme izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom.

Do 25. novembra izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na autoputu Beograd-Niš na deonici između petlje Vrčin i petlje Mali Požarevac, u smeru ka Nišu, a zbog kojih će biti zatvorena vozna i zaustavna traka, dok će se saobraćaj odvijati samo preticajnom trakom.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužih zadržavanja vlozila, dok teretna vozila čekaju na pojedinim prelazima.

Najduže se čeka na Gradini, pet sati, četiri sata čekaju teretnjaci na prelazu Šid, tri na Batrovcima, sat i po na Horgošu i sat na prelazu Sremska Rača.

Autor: Tanug / redportal.rs

#granica

#čekanje granici