Odmah pokazala kao stručnjak za snoubording 😎

Judži iz Kine ima samo 11 meseci, ali je to ne sprečava da se bori kao mali profesionalac, a to dokazuje i viralni video koji su postavili njeni roditelji.

Vang Judži iz Kine ima 11 meseci i još uvek uči da hoda, ali može da se bori kao profesionalac. Snimak male Judži napravljen ovih dana postao je viralan i nema osobe koja nije iznenađena umećem ove devojčice.

IZVOR: YT/RT

Prema rečima njenih roditelja, koji vole sportove kao što su skijanje i biciklizam, Judži je ovo prvi put da vozi snoubord. Žive u Pekingu, a nakon što su želeli da probaju snoubording, odlučili su da svojoj ćerki daju šansu.

Pošto uskoro dolaze Zimske olimpijske igre u Kini, ohrabreni smo da damo šansu zimskim sportovima. Nedavno smo naučili da bordamo i uzeli smo ćerku da proba nešto novo.

- Naša porodična filozofija je da ohrabrimo decu da se okušaju u sportovima koje volimo. Kada smo suprug i ja išli na snoubord, uzeli smo i mali snoubord za našu ćerku. Prvo smo hteli da joj ga damo kada je malo porasla, ali joj se odmah dopalo. Prvo je probala kod kuće – nije se uopšte plašila i zaista je uživala - rekla je Judžinova majka.

Potom su malu Judži odveli na skijalište koje posećuju skoro svake zime, a ona se odmah pokazala kao stručnjak za snoubording. Na snimku roditelji vuku Judžin snoubord, a ona bez problema održava ravnotežu.

Ona još uvek ne može sama da se spusti jer još uvek teško kontroliše u kom pravcu će se snoubord kretati. Ali ponekad ona sama sebe ohrabruje. U odličnoj je formi i prvi put se uopšte nije uplašio. U kretanju je stajao mirno bez ikakvih problema.

Njen otac otkriva da je ovo bio prvi put da je Džudi videla sneg u svom životu.

Veoma je radoznala u vezi snežnih pahulja. Ove godine je prvi put videla sneg – pahulje koje nestaju kada joj padnu na ruku su magične za nju.

Autor: redportal.rs

#Judži

#devojčica

#snoubord