Poznato kada se vraćaju na parket Nikola Kalinić, Luka Mitrović i Nejt Volters

Crvena zvezda je sinoć doživela novi poraz u Evroligi, izgubivši od Reala u Madridu rezultatom 79:67 (16:13, 16:19, 25:14, 22:21).

Prvo poluvreme šampion ABA lige odigrao je u egalu sa domaćinom, ali to je bio maksimum mogućnosti ovog rostera Crvene zvezde. U 2. poluvremenu je do izražaja došao kvalitet rivala i sjajnim partijama Valtera Tavaresa i Tome Ertela Real je vrlo lako prelomio meč u svoju korist u 3. deonici.

Dejan Radonjić ni na ovom meču nije mogao da računa na prve perjanice u dosadašnjem toku sezone - Nikolu Kalinića, Nejta Voltersa, kao i Luku Mitrovića.

Sastav koji je izašao na parket dostojno je predstavio šampiona Srbije i ABA lige, ali više od časnog poraza igrači Zvezde nisu uspeli da izvuku u 4. deonici, smanjivši na kraju razliku na prihvatljivih -12.

Podsećamo, pre samo 2 dana Zvezda je od Baskonije izgubila sa 19 razlike, dok je samo 2 dana pre toga rutinski pobedila Partizan u derbiju ABA lige. Nakon paklenog ritma u poslednjih 5 dana, igrači Crvene zvezde će imati 3 dana odmora pre nego što se na gostujućem terenu suprotstave ekipi Studentskog centra.

Zvezdaška javnost se nada da bi već od ponedeljka trener Dejan Radonjić mogao da ima kompletan sastav, isključujući naravno Erona Vajta, krilnog centra koji se još nije oporavio od preloma ruke koji je zadobio u pripremnom meču protiv Panatinaikosa. Očekuje se da on uđe u takmičarski ritam u 2. delu sezone.

Autor: redportal.rs

#Kalinić

#crvena zvezda

#delije

#evroliga

#kk crvena zvezda

#luka mitrović

#radonjić

#real madrid

#real zvezda

#volters

#zvezda

#zvezda izgubila