Nole je sa druge planete!

Novak Đoković se trenutno nalazi u Torinu gde igra završni Masters sezone koju će završiti kao najbolji na planeti, i to po 7. put. Nole se sprema za 1/2 duel i novi pohod ka tituli.

Pre nekoliko dana Novaka je posetio Zlatan Ibrahimović, a njihov susret će možda promeniti razmišljanje kod mnogih ljudi koji smatraju da Novakovo vreme prolazi. Naime, Noletov fizioterapeut Ulises Badio otkrio je vrlo zanimljiv detalj susreta Novaka i Zlatana:

Novak je vrlo neobična osoba, neko ko nije s ove planete. Radio sam stvari i terapije s njim koje nikad nisam mogao sa drugim sportistima. Pre neki dan je fudbaler Zlatan Ibrahimović došao i pitao Novaka koliko ima godina. Rekao mu je 34, a Zlatan je objasnio da mu je najbolji period karijere bio kad je imao 35. To veče, kad smo radili, rekao sam Novaku - 'Da li si svestan da imaš 34 godine i da bi sledeća mogla da bude tvoja najbolja?' Važno je da znaš da imaš još dosta godina pred sobom, ja mislim da ima četiri ili pet na najvišem nivou.

Novak naredne godine može da sruši još neke rekorde ali i da poboljša stare. Ono što mu je najvažnije je osvajanje Grend slem trofeja čime bi postao rekorder i u toj kategoriji.

Autor: mondo.rs / redportal.rs

#djokovic

#nole

#novak

#tenis