Jedna od mnogobrojnih društveno odgovornih kompanija koje su se odazvale ovom pozivu

BANJALUKA: Radnici Eko-toplana Banjaluka rado su se odazvali pozivu za donaciju sadnica, te su danas ne samo donirali već i posadili sadnice crvenog hrasta na inkluzivnom dečjem igralištu Svako dobro u Ulici Starine Novaka u banjalučkom naselju Obilićevo 🌳🌳🌳, pišu Nezavisne novine.

Dragana Kljajić, član Upravnog odbora Eko-toplana, istakla je veliko zadovoljstvo što su se mogli uključiti i na ovaj način doprineti ozelenjavanju grada.

- S obzirom na to da svi znamo da zbog problema sa usvajanjem budžeta grad nije imao sredstva za jesenju sadnju, rado smo se odazvali javnom pozivu gradonačelnika za doniranje jesenjih sadnica i sađenje istih - rekla je Kljajićeva.

Naglasila je da im je veoma drago što su Eko-toplane samo jedna od mnogobrojnih društveno odgovornih kompanija koje su se odazvale ovom pozivu.

Vladimir Grujić, šef Kabineta gradonačelnika Banjaluke, iskazao je zahvalnost ekipi Eko-toplana što su donirali i posadili ove sadnice.

- Podržali smo akciju sadnje društveno odgovorne kompanije Eko-toplane u ovom delu grada. Izuzetno nam je drago što je to u blizini dečjeg igrališta, jer će na ovaj način deca iz ovog dela grada imati lepše uslove za igru - istakao je Grujić.

Dodao je da se akcija nastavlja i u drugim delovima grada, te je pozvao sve društveno odgovorne kompanije, kao i građane, da se uključe i doniraju sadnice 💚.

Podsećamo, u novembru prošle godine radnici Eko-toplana posadili su sadnice japanske trešnje na 2 dečja igrališta i u blokovskom naselju, u Ulici Federika Garsije Lorke, a u okviru projekta ozelenjavanja gradskih površina.

Autor: Nikolina Aleksić

#BANJALUKA

#Eko-toplana

#Sadnice

#eko

#ekologija