Progovorila i o imenu bebe 😊

Ognjen Amidžić je ugostio popularnu pevačicu Maju Berović u emisiji Ami G koja je nedavno na svom Instagramu sa milionima fanova podelila lepe vesti koje su odjeknule kao bomba.

Svi pričaju o dugo iščekivanom drugom stanju pevačice, a ovom prilikom i sama je otvorila dušu o tome, pa priznala sve o trudnoći i planovima za bebu.

- Evo kao što vidiš trudno se osećam. Mesec šesti, uskoro sedmi, brojimo dane. Meni je uvek bilo drago kada čujem da je neko trudan. To ne mogu biti lepše vesti. Moj suprug i ja smo 16 godina zajedno - priča Maja, pa dodaje:

- Od kraja maja meseca sam u drugom stanju. Znam sve tačno, imala sam osećaj od samog starta kada se dogodilo. Sve se dogodilo u Dubaiju, tako da beba će se zvati Habibi. 😂 Šalim se, ali dečak je, bitno nam je da bude svetsko ime, jer će beba ići u Austriju u školu. Beba će se prezivati Dragosav, kao što se neko zove. Smislićemo dobro ime - rekla je Maja.

- Očigledno da sam je prizvala, kroz pesme Bebo. Kažu da je termin 20. februara. Čula sam da će biti riba, laknulo mi je jer sam ja rak, slagaćemo se. A tata je malo vatreniji, on je lav - zaključila je Maja.

IZVOR: YT / AmiG Show 

Autor: redportal.rs

#Maya Berović

#beba

#maja berović

#pol bebe

#porođaj